Dijagnostičke procedure

Medicinske usluge pretrage i dijagnostički postupci iz područja: radiologije, interne medicine, neurohirurgije, neurologije, ginekologije, urologije, medicine rada, ortopedije, psihijatrije, fizikalne medicine, vaskularne hirurgije i rehabilitacije kao i laboratorijske usluge.

Tu smo zbog Vas NEO MAG

Dijagnostički centar

Dijagnostički centar „Neo Mag“ najveći je dijagnostički centar na jugu Srbije koji je počeo sa radom 2003. godine, kao prva i jedina magnetna rezonanca južno od Beograda.

Dugogodišnja i uspešna saradnja sa sindikalnim organizacijama javnih i privatnih ustanova Republike Srbije gde je osnovni cilj da članovima sindikata obezbedimo preglede po najpovoljnijim uslovima – administrativnim zabranama.

RENDGEN

Kod nas možete uraditi: rendgengrafiju pluća i srca, koštano-zglobnog sistema, nativnu grafiju abdomena, nativnu grafiju urotrakta, kraniogram.

MAGNETNA REZONANCA

Predstavlja metodu izbora kada su u pitanju: koštano-zglobni sistem, meka tkiva, pregled kičmenog stuba, kod pregleda prostate i organa male karlice.

ULTRAZVUK

Pregled organa abdomena i male karlice, dojke, štitne žlezde, pljuvačnih žlezdi i pregled mekih tkiva…

MULTISLAJSNI SKENER

MSCT Multislajsna kompjuterizovana tomografija – snimanje određenih delova tela uz upotrebu jonizirajućeg zračenja…

Najsavremeniji uređaji za dijagnostiku

PHILIPS 1,5 T

U novom NEO MAG MED dijagnostičkom centru u Pirotu možete da uradite magnetnu rezonancu, rengen, ultrazvuk a uskoro i skener – to su samo neke od usluga koje su svima dostupne u novootvorenom centru u Pirotu.

Pacijentima smo omogućili da nakon dijagnostičke analize uz predlog radiologa mogu obaviti i konsultativno specijalističke preglede.

Izuzetno kvalitetni Philips uređaji jačine 1,5 T koji se danas koriste u najsavremenijim klinikama u svetu.

Tim lekara posvećen Vama!

Naši radiolozi su prisutni tokom samog snimanja kao i vrhunski lekari za obavljanje konsultativno specijalističke preglede nakon dijagnostike.