NEO MAG NIŠ

Mi postojimo zbog Vas!

Dijagnostički centar NIŠ

Dijagnostički centar „Neo Mag“ najveći je privatni zdravstveni centar na jugu Srbije koji je počeo sa radom 2003. godine, kao prva i jedina magnetna rezonanca južno od Beograda.

Dugogodišnja i uspešna saradnja sa sindikalnim organizacijama javnih i privatnih ustanova Republike Srbije gde je osnovni cilj da članovima sindikata obezbedimo preglede po najpovoljnijim uslovima – administrativnim zabranama.

Dijagnostički centar „Neo Mag“ prati najnovije zdravstvene trendove i pruža celovitu zdravstvenu uslugu od prevencije i dijagnostike do lečenja.

U sastavu Dijagnostičkog centra „Neo Mag“ o Vama brine tim stručnjaka iz radiologije sa dugogodišnjim iskustvom u radu u Kliničkom centru Niš.

Individualni pristup

Brza i kvalitetna usluga kao i individualni pristup svakom pacijentu imperativi su na kojima temeljimo naše poslovanje, a ogleda se na vrhunskim medicinskim stručnjacima i najsavremenijom medicinskom opremom.

Dijagnostički postupci

iz oblasti radiologije, interne medicine, neurohirurgije, neurologije, ginekologije, urologije, medicine rada, ortopedije, psihijatrije, fizikalne medicine i rehabilitacije kao i laboratorijske usluge.

Vrhunski dijagnostički aparati

 • Magnetna rezonanca 1,5T
 • Rendgen aparat
 • Skener
 • Ultra zvuk

Novi dijagnostički pregledi

Zahvaljujući interdisciplinarnom pristupu, trajnoj edukaciji i timskom radu lekara uz svakodnevno korišćenje najsavremenije dijagnostičke opreme, prvi na jugu Srbije imamo nove dijagnostičke preglede:

 • MR enterografija (snimanje tankog i debelog creva)
 • MR dojke
 • MR funkcionalno ispitivanje mozga.

Konsultacije

Konsultacije vršimo sa vrhunskim lekarima iz domena:

neurologije, neurohirurgije, ortopedije, fizikalne medicine, urologije, ginekologije, urologije, pulmologije…

…a sarađujemo i sa Vojno medicinskom akademijom (VMA) čiji stručnjaci dolaze da obavljaju konsultacije sa pacijentima.

Prisustvo radiologa

Pregledi se organizuju u terminu koji Vama odgovara, bez čekanja, gde nakon pregleda na magnetnoj rezonanci, skeneru, rendgenu ili ultra zvuku odmah dobijate:

 • Izveštaj doktora radiologa
 • CD i film
 • uz konsultaciju radiologa i uput za dalje lečenje
Kod nas možete uraditi: rendgengrafiju pluća i srca, koštano-zglobnog sistema, nativnu grafiju abdomena, nativnu grafiju urotrakta, kraniogram.
Predstavlja metodu izbora kada su u pitanju: koštano-zglobni sistem, meka tkiva, pregled kičmenog stuba, kod pregleda prostate i organa male karlice.
Pregled organa abdomena i male karlice, dojke, štitne žlezde, pljuvačnih žlezdi i pregled mekih tkiva.
Multislajsna kompjuterizovana tomografija - snimanje određenih delova tela uz upotrebu jonizirajućeg zračenja...
NEO MAG dijagnostički centri NIŠ-PIROT

Mi postojimo zbog Vas!

Osnovni zadatak Dijagnostičkog centra „Neo Mag“ je da se kroz pravovremenu dijagnostiku spreči razvoj bolesti ili da se bolest otkrije u što ranijoj fazi i tako izbegne dugotrajno iscrpljujuće lečenje.

U svakodnevnoj komunikaciji, kako sa svojim pacijentima tako i širom javnosti, Dijagnostički centar „Neo Mag“ nastoji podizati svest o brizi za vlastito zdravlje i želi Vam pomoći u očuvanju dužeg, kvalitetnijeg i srećnijeg života.

Bitno je da znate

DVA najmodernije opremljena dijagnostička centra na jugu Srbije u NIŠU i PIROTU, sa najsavremenijim aparatima za dijagnostiku i vrhunskim timom stručnjaka iz UKC Niš.

Vrhunski dijagnostički aparati:

 • Magnetna rezonanca 1,5T
 • Rendgen aparat
 • Skener
 • Ultra zvuk
0
dijagnostičih izveštaja
0
godina iskustva
0
doktora
0
aparata za dijagnostiku

Saradnja sa OSIGURANJIMA

Saradnja sa KLINIKAMA

Zakažite pregled

Naš tim stručnjaka prisustvuje samom snimanju, nakon čega se možete konsultovati oko svega što vas interesuje.


Neo Mag NIŠ

018 / 520 640 065 / 4567 111 Nis@Neomag.rs


Neo Mag PIROT

010 / 323 111 065 / 3520 640 Pirot@Neomag.rs