NEO MAG NIŠ

Mi postojimo zbog Vas!

Dijagnostički centar NIŠ

Dijagnostički centar „Neo Mag“ najveći je privatni dijagnostički centar na jugu Srbije koji je počeo sa radom 2003. godine, kao prva i jedina magnetna rezonanca južno od Beograda.

Dugogodišnja i uspešna saradnja sa sindikalnim organizacijama javnih i privatnih ustanova Republike Srbije gde je osnovni cilj da članovima sindikata obezbedimo preglede po najpovoljnijim uslovima – administrativnim zabranama.

Dijagnostički centar „Neo Mag“ prati najnovije dijagnostičke trendove i pruža celovitu uslugu od prevencije i dijagnostike do lečenja.

U sastavu Dijagnostičkog centra „Neo Mag“ o Vama brine tim stručnjaka iz radiologije sa dugogodišnjim iskustvom u radu u Kliničkom centru Niš.

Individualni pristup

Brza i kvalitetna usluga kao i individualni pristup svakom pacijentu imperativi su na kojima temeljimo naše poslovanje, a ogleda se kroz vrhunske medicinske stručnjake i najsavremenijom medicinskom opremom.

Dijagnostički postupci

iz oblasti radiologije, interne medicine, neurohirurgije, neurologije, ginekologije, urologije, medicine rada, ortopedije, psihijatrije, fizikalne medicine, vaskularne hirurgije i rehabilitacije kao i laboratorijske usluge kroz poslovno-tehničku saradnju sa eminentim laboratorijama u Nišu.

Vrhunski dijagnostički aparati

 • Magnetna rezonanca 1,5T PHILIPS
 • Rendgen digitialni PHILIPS
 • Multislajsni skener PHILIPS (uskoro i u Pirotu)
 • Ultra zvuk SIEMENS Acuson
 • Ultra zvuk PHILIPS D3

Novi dijagnostički pregledi

Zahvaljujući interdisciplinarnom pristupu, trajnoj edukaciji i timskom radu lekara uz svakodnevno korišćenje najsavremenije dijagnostičke opreme, prvi na jugu Srbije imamo nove dijagnostičke preglede:

 • MR enterografija (snimanje tankog i debelog creva)
 • MR dojke
 • MR funkcionalno ispitivanje mozga.

Konsultacije

Konsultativno specijalističke preglede vrše vrhunski lekari iz oblasti:

neurologije, neurohirurgije, ortopedije, fizikalne medicine, urologije, ginekologije, gastroenterologije, vaskularne hirurgije, pulmologije…

…a sarađujemo i sa Vojno medicinskom akademijom (VMA) čiji stručnjaci dolaze da obavljaju konsultativno specijalističke preglede nakon dijagnostičkih analiza.

Prisustvo radiologa

Pregledi se organizuju u terminu koji Vama odgovara, bez čekanja, gde nakon pregleda na magnetnoj rezonanci, skeneru, rendgenu ili ultra zvuku odmah dobijate:

 • Izveštaj i konsultacija doktora radiologa
 • CD i film
 • uput za dalje lečenje
 • predlog za specijalističko konsultativni pregled
Kod nas možete uraditi: rendgengrafiju pluća i srca, koštano-zglobnog sistema, nativnu grafiju abdomena, nativnu grafiju urotrakta, kraniogram.
Predstavlja metodu izbora kada su u pitanju: koštano-zglobni sistem, meka tkiva, pregled kičmenog stuba, kod pregleda prostate i organa male karlice.
Pregled organa abdomena i male karlice, dojke, štitne žlezde, pljuvačnih žlezdi i pregled mekih tkiva.
Multislajsna kompjuterizovana tomografija - snimanje određenih delova tela uz upotrebu jonizirajućeg zračenja...
NEO MAG dijagnostički centri NIŠ

Mi postojimo zbog Vas!

Osnovni zadatak Dijagnostičkog centra „Neo Mag“ je da se kroz pravovremenu dijagnostiku spreči razvoj bolesti ili da se bolest otkrije u što ranijoj fazi i tako izbegne dugotrajno iscrpljujuće lečenje.

U svakodnevnoj komunikaciji sa svojim pacijentima Dijagnostički centar „Neo Mag“ nastoji da podigne svest o brizi za vlastito zdravlje i želi Vam pomoći u očuvanju dužeg, kvalitetnijeg i srećnijeg života.

Bitno je da znate

DVA najmodernije opremljena dijagnostička centra na jugu Srbije u NIŠU i PIROTU, sa najsavremenijim aparatima za dijagnostiku i vrhunskim timom stručnjaka iz UKC Niš.

Za svo vreme poslovanja stekli smo veliko poverenje pacijenata širom Srbije (oko 100.000 pregledanih pacijenata) o čemu svedoči proširenje dijagnostike uvođenjem dijagnostike na skeneru i rendgenu kao jedini aparati u privatnoj praksi.

O našem “rastu“, usavršavanju i kvalitetu rada svedoči i proširenje – otvaranje još jednog dijagnostičkog centra u Pirotu (pogranična zona sa Bugarskom) – Dijagnostički Centar “Neo-Mag Med“ Pirot, najveći i jedini privatni dijagnostički centar u ovom delu jugoistočne Srbije.

Koristimo vrhunske dijagnostičke aparate:
 • Magnetna rezonanca 1,5T PHILIPS
 • Rendgen digitialni PHILIPS
 • Multislajsni skener PHILIPS (uskoro i u Pirotu)
 • Ultra zvuk SIEMENS Acuson
 • Ultra zvuk PHILIPS D3

Aparati se nalaze na površini od 300m2 sa ordinacijama za konsultativno specijalističke preglede nakon dijagnostike.

0
dijagnostičih izveštaja
0
godina iskustva
0
doktora
0
aparata za dijagnostiku

Saradnja sa OSIGURANJIMA

Dugogodišnji partner

Farmaceutska kompanija

Saradnja sa KLINIKAMA

Zakažite pregled

Naš tim stručnjaka prisustvuje svakom dijagnostičkom pregledu. Nakon pregleda pacijent dobija izveštaj specijaliste radiologa i predlog za dalje lečenje.


Neo Mag NIŠ

018 / 520 640 065 / 3 520 640 Nis@Neomag.rs


Neo Mag PIROT

010 / 323 111 065 / 4567 111 Pirot@Neomag.rs