NEO MAG MED PIROT

Vaše potrebe su naš prioritet!

Dijagnostički centar PIROT

Dijagnostički centar „Neo Mag“ najveći je privatni dijagnostički centar na jugu Srbije osnovan 2015. godine u Nišu sa prethodnim dugogodišnjim iskustvom u radu, kao prva magnetna rezonanca južno od Beograda.

Sa željom da svoje iskustvo i znanje u dijagnostici približimo što većem broju ljudi, otvoren je i Dijagnostički centar u Pirotu 2022. godine.

Dijagnostički centar “Neo-Mag Med” najveći je i jedini privatni dijagnostički centar u Pirotu i okrugu, sa najsavremenijim aparatima u dijagnostici:

U sastavu Dijagnostičkog centra „Neo Mag“ o Vama brine tim stručnjaka iz radiologije sa dugogodišnjim iskustvom u radu u Kliničkom centru Niš.

Individualni pristup

Brza i kvalitetna usluga kao i individualni pristup svakom pacijentu imperativi su na kojima temeljimo naše poslovanje, a ogleda se kroz vrhunske medicinske stručnjake i najsavremenijom medicinskom opremom.

Dijagnostički postupci

iz oblasti radiologije, interne medicine, neurohirurgije, neurologije, ginekologije, urologije, medicine rada, ortopedije, psihijatrije, fizikalne medicine, vaskularne hirurgije i rehabilitacije kao i laboratorijske usluge kroz poslovno-tehničku saradnju sa eminentim laboratorijama u Nišu.

Vrhunski dijagnostički aparati

 • Magnetna rezonanca 1,5T PHILIPS
 • Rendgen digitialni PHILIPS
 • Ultra zvuk PHILIPS D3

Novi dijagnostički pregledi

Zahvaljujući interdisciplinarnom pristupu, trajnoj edukaciji i timskom radu lekara uz svakodnevno korišćenje najsavremenije dijagnostičke opreme, prvi na jugu Srbije imamo nove dijagnostičke preglede:

 • MR enterografija (snimanje tankog i debelog creva)
 • MR dojke
 • MR funkcionalno ispitivanje mozga.

Konsultacije

Konsultativno specijalističke preglede vrše vrhunski lekari iz oblasti:

neurologije, neurohirurgije, ortopedije, fizikalne medicine, urologije, ginekologije, gastroenterologije, vaskularne hirurgije, pulmologije…

…a sarađujemo i sa Vojno medicinskom akademijom (VMA) čiji stručnjaci dolaze da obavljaju konsultativno specijalističke preglede nakon dijagnostičkih analiza.

Prisustvo radiologa

Pregledi se organizuju u terminu koji Vama odgovara, bez čekanja, gde nakon pregleda na magnetnoj rezonanci, skeneru, rendgenu ili ultra zvuku odmah dobijate:

 • Izveštaj i konsultacija doktora radiologa
 • CD i film
 • uput za dalje lečenje
 • predlog za specijalističko konsultativni pregled
Kod nas možete uraditi: rendgengrafiju pluća i srca, koštano-zglobnog sistema, nativnu grafiju abdomena, nativnu grafiju urotrakta, kraniogram.
Predstavlja metodu izbora kada su u pitanju: koštano-zglobni sistem, meka tkiva, pregled kičmenog stuba, kod pregleda prostate i organa male karlice.
Pregled organa abdomena i male karlice, dojke, štitne žlezde, pljuvačnih žlezdi i pregled mekih tkiva.
NEO MAG PIROT

Posvećeni Vašem zdravlju!

Imamo dugogodišnju i uspešnu saradnja sa sindikalnim organizacijama javnih i privatnih ustanova Republike Srbije gde je osnovni cilj da članovima sindikata obezbedimo preglede po najpovoljnijim uslovima – administrativnim zabranama.

Pregledi magnetnom rezonancom u našem centru obavljaju se na aparatu Philips jačine 1,5T. Ovaj aparat obezbeđuje visok kvalitet pregleda različitih organa i struktura u ljudskom organizmu.

Kompletna tehnološka opremljenost i najsavremeniji softver pacijentima omogućava trodimenzionalnu tehniku pregleda, rekonstrukcije uz visoku rezoluciju.

Potrebe pacijenata su naš prioritet. Zbog toga smo Vašem zdravlju posvećeni na stručan i savremen način.

Bitno je da znate

DVA najmodernije opremljena dijagnostička centra na jugu Srbije u NIŠU i PIROTU, sa najsavremenijim aparatima za dijagnostiku i vrhunskim timom stručnjaka iz UKC Niš.

Koristimo vrhunske dijagnostičke aparate:
 • Magnetna rezonanca 1,5T PHILIPS
 • Rendgen digitialni PHILIPS
 • Ultra zvuk PHILIPS D3
0
dijagnostičih izveštaja
0
godina iskustva
0
doktora
0
aparata za dijagnostiku

Saradnja sa OSIGURANJIMA

Dugogodišnji partner

Farmaceutska kompanija

Saradnja sa KLINIKAMA

Zakažite pregled

Naš tim stručnjaka prisustvuje svakom dijagnostičkom pregledu. Nakon pregleda pacijent dobija izveštaj specijaliste radiologa i predlog za dalje lečenje.


Neo Mag NIŠ

018 / 520 640 065 / 3 520 640 Nis@Neomag.rs


Neo Mag PIROT

010 / 323 111 065 / 4567 111 Pirot@Neomag.rs